Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona toont ook interesse in doelwit van Ajax en PSV

Laatste update:

West Ham United is niet de enige Premier League-club met interesse in Edin Dzeko. Ook Everton toont belangstelling voor de aanvaller, die van AS Roma geen nieuw contract na 30 juni 2020 krijgt aangeboden. (Diverse Engelse media)

Barcelona ziet, net als Ajax, PSV en tal van andere clubs, toekomst in Andreas Skov Olsen. De negentienjarige aanvaller van FC Nordsjaelland en Denemarken Onder-21 is al diverse malen door de Spaanse topclub bekeken. (The Independent)

Memphis Depay is een van de aanvallers die Bayern München voor komend seizoen op het oog heeft. De Duitse club volgt met meer dan gemiddelde interesse de stroeve relatie tussen de aanvaller en Olympique Lyon. (BILD)

Rayo Vallecano ziet in Paco Jémez de opvolger van de maandag ontslagen Michel. Jémez stond in het verleden al voor de selectie van de Madrilenen en is werkloos sinds zijn zomerse vertrek bij Las Palmas. (Diverse Spaanse media)

Clubs met interesse in Héctor Herrera zijn massaal overgeschakeld op alternatieven. De bijna transfervrije middenvelder van FC Porto heeft een principe-akkoord met Atlético Madrid over een contract tot medio 2023. (Marca)

Denk jij dat Memphis Depay komende zomer naar Bayern München gaat?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties