Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona-tweetal vertrekt samen richting Sevilla

Laatste update:

Salvatore Bocchetti keert niet meer terug bij Spartak Moskou. De 28-jarige verdediger werd in de winterstop al verhuurd aan AC Milan en hoopt in de Serie A te kunnen blijven. De vijfvoudig international van Italië heeft geen zin meer in de Russische competitie en moet nu hopen op een concrete aanbieding uit een ander gedeelte van Europa. AC Milan maakt in ieder geval geen aanstalten om hem definitief vast te leggen. (Mediaset)

Sevilla hoopt deze zomer twee spelers van Barcelona te mogen begroeten. De Catalanen verhuurden Denis Suárez vorig jaar voor twee seizoenen aan de Europa League-winnaar, maar willen hem nu al terug. Dat kan, maar dan wil Sevilla wel dat Adama Traoré en Douglas de omgekeerde weg bewandelen. Opmerkelijk genoeg ging Suárez juist naar Sevilla als onderdeel van de transfer van Ivan Rakitic naar Barça. (El Mundo Deportivo)

Empoli kan een geweldige winst boeken op een door Juventus en Napoli begeerde middenvelder. Riccardo Saponara werd in januari gehuurd van AC Milan en Empoli heeft inmiddels gebruikgemaakt van de optie om hem voor vier miljoen euro definitief in te lijven. Voor dat bedrag mag de spelverdeler echter niet naar Turijn of Napels verkassen. “Vijftien is nog niet genoeg, we willen hem houden”, zegt directeur Marcello Carli. (Radio CRC)

Newcastle United heeft zich tevergeefs gemeld bij Olympique Marseille. The Magpies hebben een bod van liefst vijftien miljoen euro uitgebracht op Florian Thauvin, maar voor dat bedrag mag de aanvallende middenvelder niet weg van de clubleiding. De Fransen weten dat ook Arsenal en Tottenham Hotspur belangstelling hebben en denken dat de prijs nog opgedreven kan worden. (Daily Mail)

Denk je dat Denis Suárez komend seizoen weer voor Barcelona voetbalt?

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
22
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
30

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties