Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona twijfelt over blessuregevoelige Reus

Laatste update:

Napoli werd in de zomer al in verband gebracht met Jackson Martínez, maar ging uiteindelijk voor Gonzalo Higuaín. Cha Cha Cha blijft echter in beeld bij de Italianen, die donderdag tegen FC Porto speelden in de Europa League. Aurelio De Laurentiis, voorzitter van Napoli, heeft op die dag geluncht met Martínez. De spits heeft aangegeven dat hij graag naar de Serie A wil komen. (Football Direct News)

Barcelona twijfelt of het werk moet maken van de komst van Marco Reus. De scouts zijn dolenthousiast over de kwaliteiten van de aanvaller van Borussia Dortmund, maar de technische leiding maakt zich zorgen over de blessuregevoeligheid van de Duitser. Reus heeft dit seizoen al aardig wat duels moeten missen en dus wordt er bij Barcelona getwijfeld of de technicus een grote investering wel waard zal zijn. (El Mundo Deportivo)

Mauro Icardi komt mogelijk in handen van investeerders. Zakenmensen uit Engeland en Qatar hebben gezamenlijk twintig miljoen euro over voor de Argentijn, die nu nog voor Internazionale speelt. Erick Thohir denkt serieus na over de deal, omdat hij geld nodig heeft om in de zomer Javier Hernández of Edin Dzeko naar zijn club te halen. De investeerders willen Icardi onderbrengen bij Atlético Madrid. (Tuttosport)

Olympique Marseille gaat in de zomer meewerken aan een transfer van Matthieu Valbuena. De aanvallende middenvelder speelt nu al jaren voor de Franse club en heeft aangegeven dat hij een nieuwe uitdaging wil aangaan. Marseille is bereid om mee te denken en dat is goed nieuws voor clubs als Liverpool, Tottenham Hotspur en Arsenal, die interesse hebben in de kleine Valbuena. (L'Équipe)

Is Marco Reus goed genoeg voor Barcelona?

Meer nieuws

Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
9
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
8
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
11
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties