Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona vraagt drie man om geduld te hebben

Laatste update:

Saido Berahino is niet happig op een zomerse transfer of een nieuwe overeenkomst met West Bromwich Albion. De aanvaller zit liever zijn laatste contractjaar uit, om elders in Europa aan de slag te gaan. (ESPN)

Luis Suárez, Ivan Rakitic en Luis Enrique moeten enkele maanden geduld hebben. De drie wachten op contractverlenging, maar de aandacht gaat de komende tijd uit naar de start van de competitie. (Sport)

Juventus wil de selectie versterken met Axel Witsel, maar de Italiaanse supermacht heeft meerdere ijzers in het vuur. Luiz Gustavo van VfL Wolfsburg is nu ook een kandidaat voor la Vecchia Signora. (Tuttosport)

Nacer Chadli moest het afgelopen seizoen Dele Alli en Erik Lamela voor zich dulden en zou weleens op weg naar de uitgang kunnen zijn bij Tottenham Hotspur. Swansea City ziet namelijk wel wat in de Belgisch international, die sinds 17 maart niet meer in de basis begon in Londen. (Sky Sports)

Jaap Stam is als nieuwe trainer van Reading bijzonder actief op de transfermarkt en de Nederlander lijkt nog niet uitgewinkeld te zijn. De oefenmeester hoopt landskampioen Leicester City nog te kunnen overtuigen afscheid te nemen van verdediger Liam Moore. (Sky Sports)

Wie is in jouw ogen het belangrijkst voor Barcelona?

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
6
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
13
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
27
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties