Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona weet genoeg en zet Ajacied bovenaan de lijst

Laatste update:

Florian Thauvin staat open voor een overstap van Olympique Marseille naar Bayern München. De Frans international moet rond de vijftig miljoen euro kosten. (Sky Sports)

Barcelona gaat er komende zomer alles aan doen om Frenkie de Jong over te nemen van Ajax. De Oranje-international wordt gezien als de perfecte opvolger voor Sergio Busquets en hij staat bovenaan het lijstje van de Spaanse grootmacht. (El Mundo Deportivo)

RSC Anderlecht greep afgelopen zomer naast Nicolas Isimat-Mirin, die PSV voor twee miljoen euro kon verlaten. De Franse verdediger weigerde de club vanwege de verstoorde verhoudingen binnen de club. (Het Laatse Nieuws)

Juventus houdt de situatie van Jordi Alba bij Barcelona scherp in de gaten. Het contract van de linksback loopt af in 2020 en een akkoord over een nieuwe verbintenis is nog ver weg. (Corriere dello Sport)

Alberto Moreno gaat zijn aflopende contract bij Liverpool niet verlengen. De Spaanse verdediger heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar LaLiga. (Estadio Deportivo)

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
20
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
333
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties