Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona wikt en weegt komst van Gideon Baah

Laatste update:

Laurent Blanc gaat ervan uit dat hij op korte termijn een nieuw contract tekent. De trainer van Paris Saint-Germain wil langer blijven en rekent op een snelle afhandeling van de onderhandelingen. “Ik hoop dat ik nog voor de Champions League-wedstrijd van 16 februari tegen Chelsea mijn handtekening kan zetten. Mijn zaakwaarnemer gaat in gesprek met de clubleiding, zij zullen er samen uit moeten komen”, kijkt Blanc vooruit. (Goal)

Gideon Baah is nu nog geen wereldberoemde voetballer, maar dat duurt mogelijk niet lang meer. De 24-jarige verdediger van HJK Helsinki zou namelijk bekeken zijn door Barcelona, dat wel een extra linksback kan gebruiken. Bij Barcelona houdt men rekening met een vertrek van Adriano en Jordi Alba is in dat geval de enige serieuze optie als linksback. Mogelijk is Baah de oplossing voor coach Luis Enrique. (Ghana Soccernet)

AC Milan-keeper Diego López heeft een optie minder en dat heeft hij aan zichzelf te wijten. Besiktas toonde belangstelling voor de Spaanse doelman, die zijn plaats bij i Rossoneri is kwijtgeraakt aan de jeugdige Gianluigi Donnarumma. López heeft echter laten weten dat hij een jaarsalaris van vijf miljoen euro verwacht en dat is Besiktas te gortig. Zo veel verdient de reservekeeper momenteel niet eens in het San Siro. (Sky Italia)

Napoli is bereid diep in de buidel te tasten om de concurrentie af te troeven. Net als de club uit Napels zit ook Fiorentina achter Alberto Grassi aan, en dus is het zaak om haast te maken. Er is naar verluidt een bod van tien miljoen euro uitgebracht op de twintigjarige middenvelder van Atalanta. Een bedrag van acht miljoen moet deze maand al worden overgemaakt naar Bergamo, het restant komt in de vorm van bonussen. (La Gazzetta dello Sport)

Laurent Blanc is de beste denkbare coach voor Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
94
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties