Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona wil binnenkort acht voetballers uitzwaaien

Laatste update:

César Azpilicueta keert na zes jaar mogelijk terug naar Spanje. De 26-jarige rechterverdediger staat in de belangstelling van Athletic Club, dat Aymeric Laporte waarschijnlijk gaat verkopen en daardoor genoeg te investeren heeft. Azpilicueta heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2019 en lijkt niet weg te hoeven. De veertienvoudig Spaans international diende eerder onder meer Osasuna. (AS)

Barcelona is bezig om de contracten van ten minste acht spelers te verlengen, maar er mogen ook voetballers weg uit het Camp Nou. Adriano, Thomas Vermaelen en Sandro Ramírez mogen voor vier tot vijf miljoen euro vertrekken en Aleix Vidal, Daniel Alves, Jérémy Mathieu en Marc Bartra moeten negen, tien miljoen kosten. Arda Turan, voor wie Chinese belangstelling is, moet Barcelona 35 miljoen opleveren. (TV3)

Stefan Savic kan terugkeren naar Italië. Atlético Madrid haalde de 25-jarige centrale verdediger weg bij Florence, maar een succesnummer is de Montenegrijns international nou ook weer niet geworden bij de Champions League-finalist. Juventus heeft nu interesse: het is mogelijk dat Savic eerst met een optie tot koop wordt verhuurd aan de vereniging uit Turijn. Savic heeft bij Atlético nog wel een contract dat tot medio 2020 doorloopt. (Tuttosport)

Manuel Fernandes keert mogelijk terug naar Turkije. De dertigjarige middenvelder is bij Lokomotiv Moskou niet altijd zeker van een basisplaats en zou in beeld zijn bij Galatasaray. De negenvoudig international van Portugal heeft in Rusland nog een contract tot de zomer van 2018, maar zou tegen een volwassen transfersom mogen vertrekken. Fernandes kwam eerder uit voor onder meer Besiktas. (Fanatik)

Het is tijd voor een frisse wind bij Barcelona

Meer nieuws

Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
0
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
2
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0
AZ geeft het na rode kaart Dani de Wit helemaal weg en remiseert tegen Utrecht
11
FC Twente gaat de voorronde van de Champions League spelen na winst op PEC
22
Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties