Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona wil chaos creëren met bod van 116 miljoen euro

Laatste update:

Atlético Madrid hoopt aankomende zomer transfervrij toe te kunnen slaan bij Manchester United. De Spaanse club aast op Juan Mata, die na dit seizoen uit zijn contract loopt op Old Trafford. (The Sun)

Marcus Rashford weigert zijn contract bij Manchester United voorlopig te verlengen en daar wil Barcelona van profiteren. De Catalanen denken erover na om een bod van 116 miljoen euro uit te brengen op de spits. (The Sun)

Boubakary Soumaré geldt als een van de grootste talenten van Frankrijk en dat is ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven. Zowel Manchester United als Everton ziet heil in de komst van de middenvelder van Lille. (L'Équipe)

Huddersfield Town degradeerde onlangs uit de Premier League, maar Jonas Lössl is volgend seizoen mogelijk toch actief op het hoogste niveau. AS Monaco wil zijn keepersgilde graag versterken met de Deen. (L'Équipe)

Is Marcus Rashford goed genoeg voor Barcelona?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties