Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona wil direct twee man van competitiegenoot

Laatste update:

Luka Zahovic kwam met hoge verwachtingen binnen bij sc Heerenveen, maar het wil nog niet vlotten. De jonge Sloveense aanvaller valt nog niet lekker in het pulletje bij zijn teamgenoten. “Luka laat goede dingen zien, maar de andere spelers kunnen hem in het veld nog niet altijd vinden. Hij heeft naar mijn idee een hoog denkniveau qua voetballen. Daar moet je als omgeving ook mee leren omgaan”, zegt assistent-coach Tieme Klompe. (Friesch Dagblad)

In de zomer mocht Barcelona geen zaken doen, maar in januari willen de Catalanen de schade repareren. De topclub kijkt met name naar Valencia en heeft de zinnen gezet op verdediger Shkodran Mustafi én middenvelder Sofiane Feghouli. Het leek er eerst op dat Barcelona in eerste instantie een van de twee spelers wilde binnenhalen, maar het is de bedoeling dat er over een paar maanden een 'dubbeldeal' komt. (Mundo Deportivo)

Dick Advocaat kan niet wachten tot het januari is. Ondanks een aantal versterkingen in de slotweek van de zomerse transferperiode kampt Sunderland met een kwaliteitstekort en daar moet snel verandering in komen. Sergi Gómez, ooit speler van Barcelona en tegenwoordig basisklant bij Celta de Vigo, is een van de gegadigden om de gelederen van the Black Cats te komen versterken. (Sunderland Echo)

Joe Cole heeft aangegeven dat hij graag in de Championship zou voetballen. De aanvallende middenvelder heeft bij Aston Villa geen enkele keer meer in de basis mogen starten sinds Tim Sherwood er trainer is en hoopt dat hij op het tweede niveau meer aan spelen toe zal komen. Cole heeft daarom het verzoek ingediend om in januari verhuurd te worden en Sherwood stemt daarmee in, zo is althans de verwachting. (Daily Telegraph)

Aan welke speler heeft Barcelona meer behoefte?

Meer nieuws

Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
11
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties