Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona wordt benaderd voor transfer Neymar

Laatste update:

Adam Lallana heeft spijt van de manier waarop hij afgelopen zomer vertrok bij Southampton. De aanvallende middenvelder wilde per se naar Liverpool en ging ver om zijn doel te bereiken. 'Het is uiteindelijk een vies spelletje geworden en dat vind ik jammer. Ik hoop dat de Southampton-fans de goede momenten die we samen hebben beleefd zullen blijven herinneren", aldus Lallana. (BBC)

Nasser Al-Khelaifi heeft het weer hoog in zijn bol. De voorzitter van Paris Saint-Germain heeft in zijn leven geleerd dat alles te koop is en heeft daarom zo nu en dan een bijzonder ambitieus plan in zijn hoofd zitten. Nu wordt beweerd dat Al-Khelaifi in de zomer wil gaan proberen om Neymar weg te halen bij Barcelona. De vraagprijs van de Catalanen, hoe hoog die ook mag zijn, zou geen enkel probleem zijn voor PSG. (Sport)

Chelsea en Manchester United hebben in het verleden zonder succes geprobeerd om Micah Richards weg te halen bij Manchester City. "Vijf jaar geleden werd ik door deze clubs benaderd, maar ik kon City niet verlaten. Die club gaf me op jonge leeftijd een kans, maar ik had pech, want als ik een kans kreeg om te spelen, raakte ik geblesseerd", aldus Richards, die tegenwoordig voor Fiorentina uitkomt. (Daily Telegraph)

André Pierre-Gignac beschikt over een aflopend contract bij Olympique Marseille en gaat vrijwel zeker niet bijtekenen. L'OM moet dus op zoek naar een opvolger en denkt aan Fernando Llorente, die momenteel nog bij Juventus onder contract staat. Llorente komt in Italië nog best vaak aan spelen toe, maar er zijn geruchten dat Juve in de zomer een nieuwe topspits wil halen. Daar kan Marseille dan van profiteren. (L'Equipe)

Neymar moet bij een transfer de duurste speler aller tijden worden

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
6
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
1
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
15

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties