Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona zet drie spelers op transferlijst

Laatste update:

Danilo staat op de radar van Barcelona. De ex-middenvelder van Roda JC Kerkrade werd door Robert Fernandez, technisch directeur van de Catalanen, bekeken tijdens de wedstrijd van Portugal tegen Andorra. (Mundo Deportivo)

Barcelona is in januari van plan drie spelers te lozen. Arda Turan, Thomas Vermaelen en Paco Alcácer worden in de winterse transfermarkt op de transferlijst gezet. (Sport)

Internazionale hoopt zich te versterken met Guilherme Arana. De linkerverdediger van Corinthians was eerder ook al in beeld bij Atlético Madrid, Schalke 04 en Tottenham Hotspur. (Ora Bolas)

Aleksandar Mitrovic is overbodig geworden bij Newcastle United, maar de spits kan terecht bij een andere promovendus in de Premier League. Hij weet zich gevolgd door Brighton & Hove Albion. (The Sun)

Bacary Sagna kan terugkeren naar de Premier League. De rechtsback staat in contact met Leicester City en is ook in beeld bij clubs uit China, Amerika en de Verenigde Arabische Emiraten. (Metro)

Denk jij dat Thomas Vermaelen haalbaar is voor een Eredivisionist?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties