Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basiskracht Barcelona wil luisteren naar Engelsen

Laatste update:

Fernando Quesada mag vertrekken bij FC Utrecht. De 21-jarige middenvelder meldde zich in de winter van 2014 in de Domstad, maar heeft geen indruk kunnen maken en speelde dit seizoen zelfs geen minuut in het eerste elftal van Robbie Alflen. Utrecht is bereid om mee te werken aan een tussentijds vertrek van de Spanjaard en ook een verhuur is een optie. Ook Kai Heerings mag uitkijken naar een andere club. (Algemeen Dagblad)

Met Arsenal, Chelsea en Manchester United als aasgieren boven een prooi weet Barcelona dat het op moet schieten. De Spaanse grootmacht heeft Sergio Busquets inmiddels een nieuw contractvoorstel gedaan, maar hij lijkt eerst te willen horen wat de Engelse clubs te bieden hebben. Dat is mogelijk slecht nieuws voor Barcelona. Overigens heeft Busquets nog een verbintenis tot medio 2018. (Daily Star)

De kans is groot dat Mohamed Salah spoedig vertrekt bij Chelsea. De aanvallende middenvelder werd als groot talent opgehaald bij FC Basel, maar een doorbraak in Londen kon hij nog niet forceren. Internazionale, Besiktas, Spartak Moskou, Stoke City en Real Sociedad hebben zich bij Chelsea gemeld voor een huur van de 22-jarige international van Egypte. (AS)

West Bromwich Albion lijkt recordaankoop Brown Ideye alweer na zes maanden te laten gaan. De spits kwam voor circa twaalf miljoen euro over van Dynamo Kiev, maar hij heeft geen indruk kunnen maken op The Hawthorns. Sunderland wil West Bromwich wel verlossen van de aanvaller. The Baggies zijn niet van plan om veel verlies te lijden, dus er zal een pittig bedrag betaald moeten worden. (Daily Star)

Zie jij Sergio Busquets vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties