Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basiskracht van Arsenal wil naar Manchester City

Laatste update:

Zinédine Zidane heeft de clubleiding van Real Madrid gevraagd om de komst van Antonio Pintus. Dat is geen nieuw toptalent, maar een bewierookte inspanningsfysioloog uit Italië, die bij Olympique Lyon werkt. (Mundo Deportivo)

Héctor Bellerín denkt serieus na over een vertrek bij Arsenal. De Spaanse rechtsback staat in de belangstelling van Manchester City en ziet een samenwerking met landgenoot Josep Guardiola wel zitten. (Mundo Deportivo)

Ragnar Klavan zal woensdag gepresenteerd worden bij Liverpool. De voormalig verdediger van Heracles Almelo en AZ moet alleen nog medisch gekeurd worden; dat zal woensdagochtend gebeuren. (Liverpool Echo)

Lazio is nog altijd op zoek naar een nieuwe spits en zet vol in op Ciro Immobile. De international is nog altijd eigendom van Sevilla, maar in het zuiden van Spanje komt hij niet in aanmerking voor speeltijd. (Diverse Italiaanse media)

Álvaro Negredo is nu echt hard op weg naar Middlesbrough. De promovendus gaat de dertigjarige aanvaller van Valencia huren, waarschijnlijk met een optie tot koop. (Diverse Engelse media)

Héctor Bellerín is de beste rechtsback van de Premier League

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties