Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayer meldt zich bij Ajax voor Sulejmani

Laatste update:

De scouts van FC Porto hebben weer eens een talent ontdekt waar wij nog nooit van gehoord hebben. Het gaat om Jean-Michel Seri, een 21-jarige Ivoriaan die momenteel nog in eigen land voor ASEC Mimosas uitkomt. Seri is een middenvelder die zijn loopbaan begon bij Africa Sports, maar al eens een buitenlandse transfer maakte. Nu lonkt een verhuizing naar Europa. (Record)

Het lijkt erop dat Bayer Leverkusen meer dan ooit rekening houdt met het vertrek van André Schürrle. De vleugelaanvaller was afgelopen zomer in beeld bij Chelsea, dat tot tweemaal toe een formeel bod afgewezen zag worden. In januari zal men ongetwijfeld weer aankloppen. Bayer ziet in Miralem Sulejmani een geschikte opvolger. Hij heeft een aflopend contract met Ajax en is in januari derhalve relatief goedkoop. (BILD)

Deportivo la Coruña wil in januari minimaal drie spelers aantrekken, voor elke linie één. Voor in de aanval is José Sand in beeld, maar de aanvaller van Lanús uit Argentinië kost zes miljoen euro. Verder staat Lucas Biglia van Anderlecht hoog op de verlanglijst, maar de middenvelder wil graag elk seizoen Europees voetbal spelen. Voor de defensie is Hernán Pellerano van Vélez Sarsfield in beeld. (Marca)

Niet Atlético Madrid maar Getafe of Real Sociedad wordt waarschijnlijk het nieuwe speeltje van de rijkste man op aarde: Carlos Slim. De Mexicaanse miljardair is gecharmeerd van beide clubs, maar voelt toch meer voor een ambitieus project in San Sebastián. De steenrijke Midden-Amerikaan wil jonge spelers uit Mexico bij Real Sociedad stallen om zo het niveau van zijn landgenoten op te krikken. (AS)

Martin Jol staat komend seizoen waarschijnlijk ook voor de selectie van Fulham. Het contract van de Nederlander loopt aan het einde van het seizoen af, maar de directie van the Cottagers wil de samenwerking graag verlengen. Men is onder de indruk van het feit dat Fulham ondanks het zomerse vertrek van tal van sleutelspelers toch naar behoren presteert. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (The People)

Het komt niet als een verrassing: AC Milan weigert voorlopig om Alexandre Pato een nieuwe overeenkomst aan te bieden. Het contract van de aanvaller loopt weliswaar medio 2014 al af, maar hij kampte sinds zijn komst met liefst achttien blessures. Daarbij verdient hij jaarlijks vier miljoen euro. AC Milan denkt er serieus over na om Pato volgend jaar zomer van de hand te doen. (La Gazzetta dello Sport)

Neymar wil voorlopig nog niet weg bij Santos, maar tegelijkertijd geef hij wel aan wat zijn droom zou zijn. 'Drie spelers zijn beter dan de rest: Andrés Iniesta, Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Messi is de beste, hij doet dingen die niemand kan. Het zou een droom zijn om met hem in een elftal te spelen. Alleen maar trainen met Messi zou ik al geweldig vinden", claimt de Braziliaans international. (O Globo)

Ajax moet Miralem Sulejmani in januari verkopen

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties