Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern biedt 100 miljoen euro voor opvolger Robben

Laatste update:

Kostas Lamprou heeft ‘een goed gevoel’ over de onderhandelingen met Willem II. De doelman, die dit seizoen wordt gehuurd van Feyenoord, kan een vast contract tekenen in Tilburg, maar hij zal dan wel moeten inleveren. “Willem II is een kleinere club dan Feyenoord, dus dat is logisch. De onderhandelingen duren al een tijdje, maar verlopen in een positieve sfeer. Ik heb er goede hoop op”, aldus de Griek. (Brabants Dagblad)

Bayern München gaat een bod van honderd miljoen euro uitbrengen op Eden Hazard. De familie van de aanvaller was onlangs bij de bekerwedstrijd tegen Borussia Dortmund al aanwezig in de Allianz Arena en sprak daar met algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge. Eind april grapte manager José Mourinho nog dat hij honderd miljoen pond voor Hazard wel een goede prijs vond: “Per been”, voegde hij er toen aan toe. Bayern ziet in Hazard de best denkbare opvolger voor Arjen Robben. (SportNet)

Unai Emery heeft aangegeven dat hij niet naar AC Milan gaat en misschien heeft dat te maken met de interesse van Napoli. De oefenmeester van Sevilla is in beeld als opvolger van Rafa Benítez, die zijn contract waarschijnlijk niet gaat verlengen. Riccardo Bigon, technisch directeur van Napoli, bestudeert momenteel een aanbieding van Hellas Verona en wordt mogelijk opgevolgd door Monchi, technisch manager van… Sevilla. (AS)

De kans is groot dat Tomás Rosicky terugkeert naar de club waar het voor hem allemaal begon. De inmiddels 34-jarige middenvelder zit al in zijn negende seizoen bij Arsenal, maar komt nauwelijks meer aan spelen toe en wil vertrekken. Er is al contact geweest met Sparta Praag, de club waar Rosicky doorbrak in het betaalde voetbal en waar hij een transfer naar Borussia Dortmund verdiende. (Metro)

Eden Hazard is de best denkbare opvolger voor Arjen Robben

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties