Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern doet snel weer zaken met Borussia Dortmund

Laatste update:

Als Keylor Navas eerste keeper wil worden, doet hij er verstandig aan in te gaan op de interesse van Valencia. Die club moet het de komende maanden doen zonder Diego Alves, die een zware blessure heeft opgelopen. Valencia is hard op zoek naar een doelman voor de eerste maanden van het nieuwe seizoen en men ziet in Navas, zeker als David de Gea ook naar Real Madrid komt, een uitstekende kandidaat. (Cadena SER)

Bayern München heeft de jacht op Ilkay Gündogan geopend. De middenvelder heeft al te kennen gegeven dat hij vertrekt bij Borussia Dortmund en de club heeft hem beschikbaar gemaakt voor 25 miljoen euro. Bayern München wil dat bedrag best betalen en er zou best snel een deal gemaakt kunnen worden. In Zuid-Duitsland kan Gündogan een jaarsalaris van acht miljoen euro pakken. In Dortmund is men uiteraard ‘not amused’. (BILD)

Felipe Melo heeft laten weten open te staan voor een terugkeer naar de Serie A en Roberto Mancini mag hem bellen, zo geeft de zaakwaarnemer van de middenvelder aan. “Felipe zou graag voor Inter spelen, zoals zo veel voetballers. Als die club hem wil hebben, moeten ze wel eerst met Galatasaray gaan praten. Er is wel contact met Inter geweest, maar er speelt niets concreets”, zegt vertegenwoordiger Ümit Akbulut. (FCInterNews)

Aymen Abdennour staat in de nadrukkelijke belangstelling van vele clubs. Dat zegt Henry Hennig, de zaakwaarnemer van de verdediger van AS Monaco. “Valencia, Newcastle United, Tottenham Hotspur, Internazionale en VfL Wolfsburg hebben ons benaderd, maar er zijn nog geen concrete voorstellen gedaan. Bayern München en Barcelona hebben ook interesse”, verklapt de vertegenwoordiger van Abdennour. (Footmercato)

Ilkay Gündogan past goed bij Bayern München

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
0
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
47
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties