Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern en Chelsea bereid om 65 miljoen te betalen

Laatste update:

Een overgang naar PSV lijkt niet de voorkeur te hebben voor Thomas Meunier. “Er is veel interesse en er zijn telefoontjes, maar het is nog te vroeg voor een concrete transfer”, zegt de 23-jarige rechtsback van Club Brugge. “Of dat dan in Engeland, Frankrijk, Duitsland of een ander land is, zien we wel”, lijkt de Belgische vleugelverdediger aan te sturen op een zomerse overstap naar de Premier League, Ligue 1 of Bundesliga. (Het Laatste Nieuws)

Er belooft een spannende strijd te ontstaan om de handtekening van Antoine Griezmann. De aanvaller van Atlético Madrid staat na een uitstekend seizoen in het Vicente Calderón in de belangstelling van zowel Chelsea als Bayern München, en beide clubs zouden bereid zijn om te voldoen aan de gelimiteerde transfersom van 65 miljoen euro. Ondertussen probeert Atlético de Fransman over te halen tot een langer verblijf. (AS)

Tottenham Hotspur hoopt zich te versterken met de rechtsback van een degradant. Burnley daalt af naar de Championship, maar de kans is aanwezig dat Kieran Trippier op het hoogste niveau actief blijft. De 24-jarige vleugelverdediger heeft een goede indruk achtergelaten bij the Clarets en Tottenham schijnt bereid te zijn om te voldoen aan diens gelimiteerde transfersom: Trippier mag voor vijf miljoen euro weg. (Daily Telegraph)

David Moyes keert niet terug naar de Premier League. Hij wordt bij onder meer West Ham United genoemd, maar de coach blijft Real Sociedad trouw. “Ik zit volgend seizoen in Spanje. Ik had veel opties, maar dacht dat het hier prettig werken zou zijn en ik geniet. Dit is een geweldige club”, zegt Moyes, die zich in de zomer niet alleen op Britse spelers zal richten: “Het is niet van belang uit welk land de nieuwe spelers komen”, zegt hij. (Revista de la Liga)

Antoine Griezmann is 65 miljoen euro waard

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties