Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern gaat snel over tot contractverlenging

Laatste update:

Le Havre-trainer Bob Bradley is bij Swansea City in beeld om Francesco Guidolin op te volgen. Ryan Giggs blijft topkandidaat om de vervanger te worden van Guidolin, die de boel maar niet op de rit krijgt. (The Sun)

Franck Ribéry gaat zijn contract bij Bayern München nog voor het einde van het jaar verlengen. De verbintenis van de Franse buitenspeler loopt in de zomer van volgend jaar af. (Kicker)

Borussia Dortmund-verdediger Mikel Merino denkt dat Pierre-Emerick Aubameyang goed bij Real Madrid zou passen. De aanvaller werd al vaker in verband gebracht met een overstap naar de Koninklijke. (Goal)

Marc-André ter Stegen staat volgens zijn zaakwaarnemer Gerd vom Bruch open voor contractverlenging bij Barcelona. De huidige verbintenis van de Duitse doelman loopt af in de zomer van 2019. (Diari ARA)

Wilfried Bony zou met een negatieve houding, slechte prestaties en een torenhoog salaris voor onrust zorgen in de kleedkamer van Stoke City. Daar is volgens manager Mark Hughes echter niets van waar: hij zwakt af dat er onvrede is over de spits. (Stoke Sentinel)

Franck Ribéry heeft zijn beste dagen achter zich liggen

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
133

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties