Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern gaat strijd aan met Barcelona en Real Madrid

Laatste update:

Valencia is alvast druk bezig het elftal voor de komende jaren gestalte te geven. De clubleiding is tevreden over de verrichtingen dit seizoen en dat betekent dat Javi Fuego, Sofiane Feghouli en Pablo Piatti eerdaags een nieuw contractvoorstel tegemoet kunnen zien. De huidige contracten van het trio lopen tot medio 2016, maar nog voor komende zomer zal daar verandering in komen. (Plaza Deportiva)

Het leek een strijd tussen de Spaanse grootmachten te worden, maar ook Bayern München gaat zich melden voor Danilo. De rechtsback is dit seizoen bij FC Porto bezig aan zijn grote doorbraak en een transfer kan bijna niet uitblijven. Real Madrid en Barcelona azen al een tijdje op de 23-jarige international van de Selecao, die volgens berichten inmiddels al bijna dertig miljoen euro moet gaan kosten. (TZ)

Danny Ings staat in de belangstelling van diverse clubs, maar lijkt zijn keuze al te hebben bepaald. De topscorer van Burnley wordt in verband gebracht met diverse geïnteresseerden uit de Premier League en trainer David Moyes zou de spits graag naar Real Sociedad halen. Er wordt echter beweerd dat Moyes van Ings te horen heeft gekregen dat de goalgetter de voorkeur geeft aan een overgang naar Liverpool. (Daily Mirror)

Paul Clement keert komend seizoen mogelijk terug naar Engeland. De assistent-coach van Carlo Ancelotti bij Real Madrid werd al genoemd bij Queens Park Rangers, maar naar nu blijkt is ook Sunderland van hem gecharmeerd. The Black Cats gaan Gustavo Poyet waarschijnlijk vervangen en Clement, die in het verleden onder meer werkzaam was als assistent bij Chelsea en Blackburn Rovers, is de belangrijkste kandidaat om hem op te volgen. (The Sun)

Danilo is goed genoeg voor de Europese top

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
74
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties