Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern haalt opvolger van Lahm uit Londen

Laatste update:

Manchester United krijgt mogelijk binnenlandse concurrentie in de strijd om Álvaro Morata. Chelsea heeft zich gemeld en hoopt de spits van Real Madrid voor de neus van the Red Devils weg te kapen. (Daily Mirror)

Bayern München gaat proberen om Manchester City af te troeven. De Duitsers hebben het voorzien op Tottenham Hotspur-back Kyle Walker, die wordt gezien als opvolger van Philipp Lahm. (Daily Express)

Bournemouth wil zakendoen met Liverpool. Niet alleen Ryan Kent moet overkomen voor 6,9 miljoen euro, want de club hoopt daarnaast Joe Gomez te mogen huren. (The Sun)

Sunderland staat te koop. Na de degradatie wil eigenaar Ellis Short de club van de hand doen en daar vraagt hij naar schatting 97 miljoen euro voor. (The Sun)

Anthony Modeste is akkoord met Tianjin Quanjian en gaat daar tien miljoen euro netto per jaar verdienen. FC Köln sloeg eerder echter nog een bod van 25 miljoen van de Chinezen af. (Express)

Newcastle United heeft een aanbod neergelegd bij Willy Caballero, maar de keeper twijfelt volgens zijn zaakwaarnemer aan het 'koude maar fraaie' noordoosten van Engeland. Chelsea heeft betere papieren. (Daily Star)

David Trézéguet raadt Kylian Mbappé een transfer af. De oud-spits stelt dat de aanvaller van AS Monaco nog erg jong is en nog niet is uitgeleerd in de Ligue 1. (France Football)

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
0
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
7
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties