Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern is overtuigd en wil portemonnee leeg schudden

Laatste update:

John Carver hoopt dat hij bij Newcastle United mag gaan investeren. De interim-trainer blijft ook komend seizoen graag werkzaam in het St James’ Park en kijkt uit naar de mogelijke versterkingen die naar the Magpies kunnen komen. “Zonder namen te noemen: ik weet over welke spelers gesproken wordt en daar ben ik heel erg enthousiast over. Dan zouden we echt in de subtop kunnen meedraaien”, zegt Carver. (The Northern Echo)

Bayern München zal zich komende zomer waarschijnlijk melden bij Liverpool. De clubleiding van de Duitse topclub is ervan overtuigd dat Raheem Sterling het in zich heeft om tot een absolute sterspeler uit te groeien en wil de Engels international het liefst snel vastleggen. The Reds willen de getalenteerde vleugelaanvaller niet kwijt, maar Bayern is naar verluidt binnenkort diep in de buidel te tasten voor Sterling. (Sky Sports)

Borussia Dortmund speelt met de gedachte om een jeugdige middenvelder terug te halen. Leonardo Bittencourt verruilde Energie Cottbus in 2012 voor BVB en tekende er een vierjarig contract, maar werd een jaar later alweer verkocht aan Hannover 96. Daar doet de 21-jarige Bittencourt het evenwel bijzonder goed en Borussia maakt mogelijk gebruik van de optie om hem voor vijf miljoen euro terug te kopen. (BILD)

Peter van der Vlag blijft bij FC Groningen. De tweede keeper van de club, in het verleden actief bij SC Veendam en Go Ahead Eagles, krijgt een nieuwe verbintenis van een jaar. De optie in het contract van de 37-jarige Van der Vlag wordt gelicht. FC Groningen voert nog gesprekken met derde doelman Stefan van der Lei. De eerste keuze van de Trots van het Noorden is Sergio Padt. (RTV Noord)

Zou Raheem Sterling goed bij Bayern München passen?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
0
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties