Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München dreigt EK-held kwijt te raken

Laatste update:

Manchester City is van plan om Lukas Nmecha ervaring te laten opdoen bij RB Leipzig. De Duitsers betalen een huursom van tien miljoen euro voor de spits die vorig seizoen nog werd verhuurd aan Anderlecht. (Het Nieuwsblad)

Bayern München wil niet voldoen aan de salariseisen van Leon Goretzka, waardoor een vertrek niet uitgesloten is. Barcelona, Real Madrid, Juventus, Paris Saint-Germain en enkele Premier League-clubs volgen de situatie rondom de middenvelder met veel interesse. (TMW)

Internazionale denkt na over het binnenhalen van Andrea Petagna, die tot 2024 vastligt bij Napoli. De spits, met een geschatte transferwaarde van 13,5 miljoen euro, werd eerder al genoemd bij onder meer Bayer Leverkusen, Crystal Palace, Fiorentina en Torino. (TMW)

Yusuf Yazici is op de radar verschenen van de scouts van AC Milan. De Turkse aanvallende middenvelder moet Lille OSC bij een tussentijdse verkoop circa 23,5 miljoen euro opleveren. (Diverse Italiaanse media )

Telstar heeft met Jip Molenaar de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De van FC Volendam afkomstige verdediger heeft een tweejarig contract ondertekend in Velsen-Zuid, met de optie op een derde seizoen. (NH Nieuws)

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties