Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München gaat transferrecord verbreken

Laatste update:

Filippo Inzaghi is absoluut niet van plan om zelf de handdoek in de ring te gooien bij AC Milan. “Ik heb niet met voorzitter Silvio Berlusconi gesproken en ik weet dus ook niet precies wat de plannen zijn. Ik hoop in ieder geval nog een jaar te blijven. Ik ben teleurgesteld dat ik het bestuur niet terug kan betalen met goede resultaten, zeker omdat ze zo veel vertrouwen in mij hebben”, aldus Inzaghi. (La Gazzetta dello Sport)

Manchester United, Chelsea en Manchester City krijgen een serieuze concurrent in de strijd om de diensten van Gareth Bale. Ook Bayern München is van plan om een formeel bod op de linkspoot van Real Madrid uit te brengen. De Duitse club is qua financiën een van de gezondste clubs ter wereld en weet dat het aantrekken van Bale ook op commercieel gebied een coup van jewelste zou zijn, hoe duur hij ook is. (Daily Mail)

Het moet nog blijken wat Kevin-Prince Boateng doet, maar het is al wel duidelijk waar hij níet heen gaat. De zaakwaarnemer van de Schalke 04-middenvelder geeft aan dat een overgang naar China geen optie is voor de Ghanees international; de voorkeur wordt gegeven aan een terugkeer in de Serie A of een avontuur in de Verenigde Staten. “De Chinese competitie wordt het in ieder geval niet”, zegt Edoardo Crnjar. (BILD)

Mauricio Pochettino zal niet zonder slag of stoot afscheid nemen van Hugo Lloris. Zonder de Franse doelman met name te noemen, was het duidelijk op wie de trainer van Tottenham Hotspur doelde toen hem gevraagd werd naar mogelijke transfers komende zomer. “Contracten zijn nog geen garantie dat iemand blijft, maar het is waar: als ik wil dat een speler niet vertrekt, zal ik vechten om hem te houden”, zei Pochettino. (Daily Mail)

Speelt Gareth Bale komend seizoen nog voor Real Madrid?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez maakt miskoop finaal af: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij!'
0
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties