Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München mengt zich in strijd om Real-ster

Laatste update:

Het lijkt een kwestie van tijd alvorens Wilfried Bony opnieuw wordt getransfereerd. Swansea City heeft bij monde van voorzitter Huw Jenkins laten weten dat de spits mag vertrekken, mits daar het juiste bedrag tegenover staat. The Swans verlangen volgens de berichten een kleine 25 miljoen euro voor de ex-Vitessenaar en dat lijkt haalbaar voor Liverpool. The Reds gelden als de belangrijkste gegadigde voor de Ivoriaan (Daily Mirror)

Paris Saint-Germain moet haast maken als het nog iets wil met Ángel Di María. De Franse topclub wil eerst een aantal grootverdieners verkopen om budget vrij te maken, maar Bayern München ligt op de loer. Der Rekordmeister zou al bij Real Madrid geïnformeerd hebben naar de Argentijnse ster, die ondanks een uitstekend laatste jaar lijkt te gaan vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. (A Bola)

Ronald Koeman dacht bij Southampton in een gespreid bedje terecht te komen, maar de realiteit is een stuk weerbarstiger. Sinds zijn komst zag hij de ene na de andere dragende kracht vertrekken en het is nu dan ook zaak om de selectie voor de start van de Premier League op peil te brengen. Jonathan Biabiany is een van de gegadigden om het transferleed te verzachten: de buitenspeler staat nu nog onder contract bij Parma. (Sky Italia)

Harry Redknapp geeft Adel Taarabt nog een kans, maar heeft wel een pittig programma voor hem in petto. De trainer van Queens Park Rangers denkt dat de aanvallende middenvelder van waarde kan zijn voor zijn ploeg, als hij tenminste fit wordt. “Want dat was hij na de vakantie niet. Hij moet nu iedere ochtend, middag en avond trainen. Als zijn conditie in orde is, zal hij belangrijk zijn voor QPR”, verzekert Redknapp. (Daily Mirror)

Ángel Di María zou een basisspeler zijn bij Bayern München

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
1
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
5
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
2
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
21
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
14
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties