Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München spot opvolger Dante bij Chelsea

Laatste update:

Southampton moet komende zomer waarschijnlijk weer afscheid nemen van een rechtsback. Calum Chambers verruilde the Saints afgelopen zomer voor Arsenal en zijn opvolger Nathaniel Clyne staat in de belangstelling van Manchester United. De vleugelverdediger schijnt een aanbieding van zijn huidige werkgever te hebben afgeslagen en wacht naar verluidt op een bod van de club van Louis van Gaal. (The Sun)

Branislav Ivanovic kan zijn contract bij Chelsea naar verluidt met één seizoen verlengen, maar misschien komt hij wel in Duitsland terecht. De verdediger is namelijk bij Bayern München in beeld om Dante op te volgen. De Braziliaan heeft nog een contract tot medio 2017, maar schijnt in de zomer te mogen vertrekken. Eerder toonde ook Paris Saint-Germain al belangstelling voor de 31-jarige Ivanovic. (Daily Express)

Jonjo Shelvey maakte in de zomer van 2013 de overstap van Liverpool naar Swansea City, maar had best op Anfield kunnen blijven. “Manager Brendan Rodgers wilde mij niet laten gaan. Hij heeft mijn vader urenlang gebeld, maar ik had al een beslissing genomen. Ik ben Brendan wel dankbaar, want hij is altijd eerlijk naar mij toe geweest. Hij kon mij alleen niet genoeg speeltijd beloven”, reageert Shelvey. (BBC)

Daniele De Rossi hoopt zijn carrière af te sluiten in de Verenigde Staten, maar zijn pensioen mag wat Rudi Garcia betreft nog wel even wachten. “Daniele is een geweldige kampioen, nog altijd topfit en hij is op meerdere plekken inzetbaar. Hij zal in de toekomst nog van waarde voor ons zijn en daarmee bedoel ik niet alleen de rest van dit seizoen”, aldus Garcia. De 31-jarige De Rossi wordt gevolgd door clubs uit New York. (Sky Italia)

Van Chelsea naar Bayern München zou een stap ... zijn voor Branislav Ivanovic

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties