Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern wil Van Persie en stelt ruildeal voor

Laatste update:

Besiktas heeft het voorzien op een ploeggenoot van Jeremain Lens. De aanvaller van het Nederlands elftal speelt bij Dynamo Kiev samen met Younès Belhanda, maar de vraag is of dat nog lang duurt. De Marokkaans international staat in de belangstelling van Besiktas, dat de aanvallende middenvelder komende zomer naar Istanbul wil halen. Belhanda is bezig aan zijn eerste jaar bij Dynamo, dat hem overnam van Montpellier. (Milliyet)

Het is geen geheim dat Manchester United belangstelling heeft voor Toni Kroos. Bayern München is best bereid de aanvallende middenvelder te laten gaan, zeker nu de onderhandelingen over een nieuw contract niets opleveren, maar daar moet wel wat tegenover staan: Bayern wil Kroos ruilen voor Robin van Persie. De Nederlander is niet gelukkig bij United, dat bezig is aan een droevig seizoen. (SportsDirect News)

De clubleiding van Juventus gaat ervan uit dat Fábio Coentrao naar Turijn komt. De linksback van Real Madrid was afgelopen zomer zeer dicht bij een overgang naar Manchester United, maar een overgang naar de Serie A lijkt aannemelijker. Hoewel ook het AC Milan van Clarence Seedorf geïnteresseerd is, zijn de beleidsbepalers van Juve ervan overtuigd dat de Portugese vleugelverdediger voor hun club zal kiezen. (Sky Italia)

Voormalig Vitesse-middenvelder Claudemir is toe aan een nieuwe uitdaging. De 25-jarige Braziliaan verkaste in 2010 naar FC Kopenhagen, maar volgens zijn zaakwaarnemer Coret is de middenvelder niet van plan om zijn contract tot medio 2015 uit te dienen. “Na vier jaar zou het mooi zijn om iets nieuws te vinden. Het zou ook kunnen dat hij bij Kopenhagen blijft, maar een transfer zou mooi zijn”, geeft Coret aan. (Tipsbladet)

Bayern München zou een uitstekende vervolgclub zijn voor Robin van Persie

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
11
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
8
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
16
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties