Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bazoer, Milik en El Ghazi mee met Frank de Boer

Laatste update:

Rémy Cabella gaat mogelijk naar Turkije. Besiktas heeft een bod van acht miljoen euro neergelegd bij Newcastle United, de club waarbij de aanvallende middenvelder nog tot medio 2020 onder contract staat. (France Football)

Frank de Boer is bij de toekomstige Chinese grootaandeelhouder van AC Milan de favoriet om de trainer te worden. Men hoopt dat hij ook drie spelers mee kan nemen, te weten Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi en Arek Milik. (La Gazzetta dello Sport)

Tottenham Hotspur heeft een bod van negen miljoen euro uitgebracht op Antonio Sanabria. De twintigjarige Paraguayaanse aanvaller van AS Roma wees eerder nog een aanbieding van Rubin Kazan af. (Sky Italia)

Liverpool is bezig met de komst van Sadio Mané en gaat niet meer voor Mario Götze. De aanvallende middenvelder van Bayern München en Duitsland heeft namelijk laten weten dat hij in zijn vaderland wil blijven. (BBC)

Mino Raiola gaat maandag met Giuseppe Marotta en Fabio Paratici in gesprek. De zaakwaarnemer gaat de directieleden van Juventus vragen wat zij van de aanbiedingen voor Paul Pogba vinden. (Sky)

Denk jij dat Frank de Boer komend seizoen trainer van AC Milan is?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
6
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties