Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bedrag van 27 miljoen euro lonkt voor Koeman

Laatste update:

SC Heerenveen neemt in de zomer waarschijnlijk afscheid van Kristoffer Nordfeldt en Mark Uth. De club lichtte de opties in de aflopende contracten van het duo, waardoor de keeper en spits nu tot medio 2016 vastliggen in het Abe Lenstra Stadion. Een langere samenwerking lijkt er zeker niet in te zitten, waardoor aankomende zomer de kans is voor Heerenveen om nog wat aan Nordfeldt en Uth te verdienen. (Voetbal International)

De goede prestaties van Southampton betekenen dat Ronald Koeman komende zomer weer mag investeren. Clubeigenaar Katharina Liebherr heeft de Nederlandse coach toegezegd dat hij kan rekenen op 27 miljoen euro extra. Afgelopen zomer verdienden the Saints bakken met geld aan de verkoop van een fors aantal basiskrachten en ook toen werd het geld gebruikt om te herinvesteren. (BBC)

André Carrillo is opnieuw in beeld bij Schalke 04. De rechtsbuiten uit Peru was afgelopen zomer ook al onderwerp van gesprek in Gelsenkirchen, maar de hoge vraagprijs van Sporting Portugal stond een transfer toen in de weg. Vraag is of die Knappen dit keer wel in staat zijn om zaken te doen met de Portugese topclub: Sporting verlangt zeven miljoen euro voor vijftig procent van de transferrechten. (O Jogo)

André-Pierre Gignac heeft zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur en de spits van Olympique Marseille weet dat de echte top niet op hem zit te wachten. Dan blijft dus nog één optie over: zoveel mogelijk cashen. Dynamo Moskou heeft al een mooi voorstel gedaan, maar ook Olympiacos Piraeus ziet wel wat in de komst van de Fransman. De 29-jarige Gignac scoorde dit seizoen al 16 keer in de Ligue 1. (La Provence)

Denk je dat Ronald Koeman opnieuw spelers uit de Eredivisie zal halen?

Meer nieuws

Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
4
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
16
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
12
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
1
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
27
The Telegraph: Justin Bijlow in beeld bij slechts 1 club uit de Premier League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties