Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Begeerde Chileen wil Van Gaal volgen naar United

Laatste update:

Het is mogelijk dat zowel Iker Casillas als Diego López uit Madrid vertrekt. Trainer Carlo Ancelotti is naar verluidt van geen van beide goalies helemaal overtuigd en de kans bestaat dat beiden hun laatste wedstrijd voor de Koninklijke al hebben gespeeld. De opvolgers van de twee sluitposten zouden ook reeds bekend zijn; Keylor Navas moet overkomen van Levante en Kiko Casilla wordt weggeplukt bij Espanyol. (Antena 3)

Louis van Gaal kan wellicht gaan samenwerken met een felbegeerde middenvelder. Arturo Vidal van Juventus zou naar verluidt graag overstappen naar Manchester United, na het WK de nieuwe werkgever van de huidige bondscoach van het Nederlands elftal. Hoewel Vidal ook op het verlanglijstje staat bij onder meer Bayern München, Arsenal en Chelsea, zou hij hebben aangegeven het liefst naar Old Trafford te verkassen. (Daily Star)

Danko Lazovic wordt genoemd als opvolger van Graziano Pellè bij Feyenoord, maar er zijn meer kapers op de kust. Zo heeft Standard Luik een oogje op de 31-jarige aanvaller van Partizan uit Belgrado. Naar verluidt heeft de Belgische topclub als eerste van de geïnteresseerde clubs daadwerkelijk een bod uitgebracht: anderhalf miljoen euro. Lazovic speelde in het verleden bij onder meer Feyenoord, PSV en Vitesse. (Diverse Servische media)

Foeke Booy heeft goede hoop op de komst van Henk Dijkhuizen. De verdediger van Roda JC Kerkrade wil niet in de Jupiler League spelen en gaat daarom graag naar Go Ahead Eagles. "Henk is een hele interessante speler, 22 jaar en een international van Jong Oranje. Hij voelt zich vereerd door de interesse, heb ik begrepen. Het belangrijkste voor ons is dat hij graag voor Go Ahead wil spelen en dat signaal heeft hij nu afgegeven", zegt Booy. (RTV Oost)

Arturo Vidal maakt Manchester United sterker

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
2
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
7
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
5
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties