Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Begeerde topschutter nog niet toe aan Feyenoord

Laatste update:

Liverpool staat op het punt een Argentijns duo uit de Serie A in te lijven. De Engelse grootmacht hoopt voormalig AZ-doelman Sergio Romero, thans in dienst van Sampdoria, in huis te halen als concurrent van keeper Simon Mignolet. Paulo Dybala, de aanvaller van Palermo, wordt in verband gebracht met diverse clubs: Arsenal is er daar een van. The Reds lijken evenwel als eerste bereid om veertig miljoen euro op tafel te leggen. (Metro)

Michiel Kramer blijft bij ADO Den Haag. De aanvaller wordt in verband gebracht met Feyenoord, maar trainer Henk Fraser is niet van plan om in januari afscheid te nemen van de 26-jarige aanvaller. “Wij hebben het recht hebben om te zeggen: we gaan nergens op in. En in het geval van Kramer gaan we dat zeker doen. Bovendien moet er voor het niveau van Feyenoord bij hem nog wel wat gebeuren”, aldus Fraser. (NOS)

Hatem Ben Arfa denkt zijn carrière nieuw leven in te kunnen blazen bij de club waar het voor hem begon. De aanvallende middenvelder debuteerde als profvoetballer in het shirt van Olympique Lyon en via Olympique Marseille belandde de 27-jarige Fransman in 2010 bij Newcastle United. De momenteel aan Hull City verhuurde Ben Arfa heeft het echter niet kunnen maken in de Premier League en zou nu terug naar Lyon willen. (Le Parisien)

Álvaro Pereira wordt door São Paulo gehuurd van Internazionale en staat in Italië nog tot volgend jaar zomer onder contract. De 29-jarige linkerverdediger blijft echter mogelijk in Brazilië, want Palmeiras schijnt belangstelling te hebben voor de 64-voudig Uruguayaans international. Pereira zou overigens ook in beeld zijn bij Olympique Marseille. Hij maakte in de zomer van 2012 de overstap van FC Porto naar Inter. (Estadão)

Is Michiel Kramer al toe aan een stap hogerop?

Meer nieuws

Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
7
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties