Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bekritiseerde Sigthórsson kan toch promotie maken

Laatste update:

Keite Balde hoopt op een dag terug te kunnen keren naar Barcelona. De Senegalees speelde in de jeugdopleiding van de Catalanen, maar ging al op jonge leeftijd naar Lazio. “Ik zou het mooi vinden om ooit weer voor Barcelona te spelen”, zegt de twintigjarige aanvaller. “Het is de club waar ik ben opgegroeid en ik heb altijd gevoel gehad bij de clubkleuren.” Overigens denkt AS Monaco eraan om Balde in januari te kopen van Lazio. (La Gazzetta dello Sport)

Kolbeinn Sigthórsson lijkt al na een paar maanden te zullen gaan vertrekken bij FC Nantes. De voormalig Ajacied valt behoorlijk tegen in Frankrijk, maar kan desondanks promotie maken: hij wordt namelijk genoemd bij Galatasaray en Racing Genk. Bij deze clubs zou hij kunnen gaan strijden om het kampioenschap, iets wat hij bij Nantes door de dominantie van Paris Saint-Germain in de Ligue 1 kan vergeten. (Ouest France)

Leandro Damiao zit sinds het begin van deze maand zonder club, maar lang zal dat niet duren. De 26-jarige Braziliaanse aanvaller vertelt dat zijn zaakwaarnemer druk voor hem in de weer is. “We analyseren alles rustig. Er lopen wel wat dingen, ik kan op meerdere plekken terecht”, zegt de achttienvoudig international, die in het verleden al vaak in verband werd gebracht met topclubs uit Europa. (Globoesporte)

Pablo Osvaldo kan een terugkeer naar Boca Juniors uit zijn hoofd zetten. De Argentijnen wilden de spits wel hebben, maar alleen als hij transfervrij kon worden aangetrokken. “Het is voor FC Porto geen optie om zijn contract te laten ontbinden, dus ik denk dat hij tot juni in Portugal zal blijven. Maar er zijn twee clubs uit Italië met belangstelling, dus we wachten het af”, zegt zaakwaarnemer Dario Decoud. (La Gazzetta dello Sport)

Is Kolbeinn SIgthórsson goed genoeg voor het hoogste niveau?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
7
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
24
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
5
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties