Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belangstelling voor Ajacied van dertien miljoen euro

Laatste update:

John Stones is op zijn positie misschien wel het grootste talent van de wereld. Dat vindt althans David Moyes, ex-trainer van Everton. “Hij speelt bij Everton samen met uitstekende verdedigers, denk aan Leighton Baines en Phil Jagielka, maar toch is hij anders. Aan de bal is hij fantastisch en dat geeft het team een andere dimensie. Ik weet zeker dat hij een prachtige toekomst tegemoet gaat”, zegt Moyes. (Sky Sports)

Hoewel supporters van Ajax lang niet allemaal overtuigd zijn van de kwaliteiten van Arek Milik, wordt de spits wel in verband gebracht met een transfer naar een Europese topcompetitie. Sensatieclub Leicester City zou Milik op het oog hebben, net als de Zuid-Franse topclub Olympique Marseille. Ajax vraagt naar verluidt circa dertien miljoen euro voor de centrumspits. (Foot01)

Renato Augusto gaat voor het grote geld bij Bejing Guoan, terwijl hij ook bij Schalke 04 had kunnen tekenen. De international van Brazilië gaat in China natuurlijk bakken met geld verdienen, waardoor het voor de bij Corinthians vertrokken middenvelder een niet te weigeren aanbieding werd. “Het is een risico, maar ik blijf hard trainen en mijn best doen. Ik hoop dat ik in beeld blijf bij de nationale ploeg van Brazilië”, klinkt het. (Goal)

Andy Carroll mag niet weg bij West Ham United, verzekert manager Slaven Bilic. “De club is niet bereid om te luisteren naar biedingen. Wij willen dat Andy blijft en we willen dat hij blijft presteren zoals hij in veel wedstrijden al doet. Niemand wil dat hij vertrekt, omdat hij een uitstekende speler is. Maar als hij een paar doelpunten maakt, komt de geruchtenstroom weer op gang”, zegt Bilic. (London Evening Standard)

Als Ajax een goed bod ontvangt op Arek Milik, moet de club...

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
19
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
18
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties