Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belofte van Real Madrid begeerd door Mourinho

Laatste update:

De kans dat Anderlecht nog lang kan genieten van Aleksandar Mitrovic, is niet heel groot. De twintigjarige aanvaller werd vorig jaar opgepikt bij Partizan Belgrado en sindsdien heeft de Servisch international veel indruk gemaakt in Brussel. AC Milan heeft zich nu aangesloten bij het rijtje clubs met belangstelling voor Mitrovic; dat rijtje bestond reeds uit Benfica en het Engelse trio Chelsea, Liverpool en Newcastle United. (A Bola)

Chelsea lijkt wakker te zijn geschud door een paar clubs uit de Bundesliga. Er is Duitse belangstelling voor Álvaro Medrán, die momenteel uitkomt in het tweede elftal van Real Madrid en ook al zijn debuut mocht maken in de hoofdmacht. De twintigjarige middenvelder wordt met onder meer Hannover 96 in verband gebracht, maar ook de koploper van de Premier League (Chelsea dus) heeft nu ook belangstelling voor de belofte van de Koninklijke. (talkSPORT)

Galatasaray is de komst van Marquinhos misgelopen. Toen de verdediger nog voor Corinthians speelde, deed de Turkse topclub een serieuze poging om hem te kopen. “Fatih Terim wilde hem graag hebben. De club vond de vraagprijs van vijfenhalf miljoen euro echter te hoog. AS Roma pikte hem later voor vierenhalf miljoen op en daarna ging hij dus voor dik dertig miljoen naar Paris Saint-Germain”, zegt voetbalmakelaar Bayram Dagdeviren. (SPORX)

Er was afgelopen zomer veel te doen om de overgang van Alessio Cerci naar Atlético Madrid. Een paar maanden later kan de Italiaanse buitenspeler echter alweer weg bij de kampioen van de Primera División: de clubleiding is bereid om de aanvaller te laten gaan en Internazionale heeft interesse, maar de Milanezen zullen dan wel flink moeten betalen. Atlético ziet het absoluut niet zitten om Cerci in januari te verhuren. (Sky Italia)

Krijgt Atlético Madrid spijt, als het Alessio Cerci wegdoet?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties