Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benítez richt pijlen op Nederlandse bankzitter

Laatste update:

Diego Simeone hoeft zich ondanks de mindere prestaties met Atlético Madrid geen zorgen te maken om zijn baan. Volgens clubvoorzitter Enrique Cerezo is de oefenmeester 'onaantastbaar' en staat iedereen achter hem. (Marca)

Voor Jasper Cillessen behoort een transfer naar de Premier League tot de mogelijkheden. Newcastle United-trainer Rafael Benítez heeft de keeper van Barcelona op het oog, evenals Gerónimo Rulli van Real Sociedad. (El Gol Digital)

José Mourinho zat samen met Zlatan Ibrahimovic op de tribune tijdens het duel tussen Zweden en Italië. De trainer van Manchester United zou in Stockholm naar Emil Forsberg hebben gekeken. (The Sun)

Atlético Madrid heeft de vraagprijs voor Sime Vrsaljko bepaald op achttien miljoen euro. Napoli is een van de clubs die het heeft voorzien op de back, die dit seizoen pas twee basisplaatsen had. (Diverse Spaanse media)

Het is mogelijk dat het contract van Ben Rienstra bij AZ wordt ontbonden. De middenvelder ligt nog vast tot medio 2020 en wordt verhuurd aan Willem II, waar hij 'best' zou willen blijven. (Brabants Dagblad)

Moet Jasper Cillessen vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
1
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
33
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
19
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
27
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties