Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema geeft Ronaldo de schuld van slechte vorm

Laatste update:

Thomas Meunier kan dan juist naar Turijn komen om Lichtsteiner te vervangen. De Belg speelt bij Paris Saint-Germain vooral tweede viool en moet voor een bedrag van rond de veertien miljoen euro op te halen zijn. (Diverse Italiaanse media)

Karim Benzema heeft naar verluidt aan de bel getrokken bij Florentino Pérez. De Fransman krijgt de schuld van de slechte vorm van Real Madrid, maar vindt dat Cristiano Ronaldo te veel op zijn plek speelt in het veld. (Diario Gol)

Arsenal is niet de enige Engelse club met interesse in Oguzhan Özyakup. De Nederlands-Turkse middenvelder van Besiktas staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Everton. (Daily Mirror)

Cristiano Ronaldo en Antoine Griezmann hebben na de Madrileense derby met elkaar gesproken. De Portugees zou zijn transferplannen hebben verklapt tegenover de spits van Atlético Madrid. (Diverse Spaanse media)

Barcelona gaat op korte termijn een bod uitbrengen op Mesut Özil. Op die manier wil Barça voorkomen dat Duitse spelmaker zich transfervrij bij een andere club voegt komende zomer en wil André Gomes betrekken in de deal. (Don Balón)

Zou jij Mesut Özil bij Barcelona willen zien?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties