Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beoogd opvolger van 'Robbery' speelt in Madrid

Laatste update:

Gianluigi Buffon keepte dinsdag een sterke wedstrijd tegen AS Monaco. De 37-jarige keeper van Juventus toonde aan dat hij nog lang niet versleten is en wil dan ook nog niet denken aan stoppen met betaald voetbal: 'Zolang ik in vorm ben, waarom zou ik dan denken aan mijn pensioen? Ik ga mezelf niet voor schut zetten, dus ik zal heus wel op tijd stoppen. Maar dat is op dit moment nog niet aan de orde", aldus Buffon. (Sky Italia)

Josep Guardiola is al bezig met de opvolging van Arjen Robben en Franck Ribéry. De trainer van Bayern München weet dat beide vleugelaanvallers niet meer de jongste zijn en heeft zijn oog laten vallen op Antoine Griezmann. De Franse aanvaller groeide op bij Real Sociedad en verruilde die club afgelopen zomer voor Atlético Madrid, waar hij het goed doet. Of Griezmann een overgang ziet zitten, zal moeten blijken. (AS)

FC Porto raakt Danilo na dit seizoen kwijt aan Real Madrid en is op zoek naar een opvolger. Douglas van Barcelona schijnt een optie te zijn, maar ook Bruno Peres is een kandidaat om naar de Portugese topclub te komen. De 25-jarige Braziliaan is bezig aan zijn eerste seizoen bij Torino en heeft daar de aandacht getrokken van diverse grotere clubs. Porto zou bereid zijn om vijftien miljoen euro te betalen voor Bruno Peres. (O Jogo)

Emmanuel Adebayor is niet van plan om zomaar afstand te nemen van zijn riante salaris bij Tottenham Hotspur. De aanvaller kan in de zomer overstappen naar West Ham United, maar weet dat hij dan heel wat loon zal moeten inleveren. Adebayor wil dat niet doen en is alleen bereid om Tottenham te verruilen voor een topclub. Hij is dan wél bereid om iets in te leveren, omdat hij dan de kans krijgt om prijzen te winnen. (Daily Mail)

Antoine Griezmann wordt ooit van het niveau Robben/Ribéry

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
2
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
49
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
30
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties