Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD meldt details uit deal Philippe Coutinho

Laatste update:

In het slot van de transferwindow kan Juventus nog telefoontjes voor Emre Can verwachten. Bayern München en Paris Saint-Germain willen de middenvelder nog wegkapen bij la Vecchia Signora. (Tuttosport)

Bayern München betaalt niet 20, maar 8,5 miljoen euro om Philippe Coutinho te huren van Barcelona. De optie tot koop bedraagt 120 miljoen, terwijl de Braziliaan 13 miljoen gaat opstrijken. (BILD)

Na een jaar mag Diego Laxalt alweer vertrekken bij AC Milan. Fenerbahçe, Fiorentina en Parma hebben zich in Milaan gemeld voor de Uruguayaanse vleugelverdediger en komende week wordt er over zijn toekomst gesproken. (TRT Spor)

Stewart Donald staat op het punt om Sunderland voor een bedrag van 57 miljoen euro van de hand te doen. The Black Cats vallen na de overname in handen van een Amerikaanse investeringsmaatschappij. (The Sun)

Ook Trabzonspor heeft zich gemend in de strijd om Yannick Bolasie. De vleugelaanvaller van Everton werd eerder in verband gebracht met Celtic, Besiktas en Stade Rennes. (Daily Mail)

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
0
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
10
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
32
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
6
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
141

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties