Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD sorteert voor op transfer van De Ligt

Laatste update:

Tottenham Hotspur mengt zich eveneens in de strijd om Che Adams. De spits van Birmingham City werd eerder al genoemd bij Southampton, Manchester United, Burnley en Arsenal. (The People)

Matthijs de Ligt is in beeld om bij Bayern München. De aanvoerder van Ajax heeft wel oren naar een overstap naar Duitsland, waar hij de achterhoede moet gaan verjongen. (BILD)

Mino Raiola hoopte Nicolò Zaniolo toe te voegen aan zijn clientèle, maar het talent van AS Roma ziet een overstap niet zitten. De middenvelder zal zich blijven laten vertegenwoordigen door Claudio Vigorelli. (La Gazzetta dello Sport)

Real Madrid heeft verregaande interesse in de Portugese aanvaller Jota. Benfica probeert de ‘nieuwe Cristiano Ronaldo’ uit handen van de Spaanse hoofdmacht te houden door een afkoopsom van 120 miljoen euro op te nemen. (Record)

Het lot van Chelsea-trainer Maurizio Sarri hangt aan een zijden draadje. Laurent Blanc wordt genoemd als mogelijke opvolger van de Italiaan, mocht hij worden ontslagen bij de Londenaren. (Evening Standard)

Is Bayern München een goede club voor Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
17
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties