Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bizar plan Milan voor terugkeer naar Europese top

Laatste update:

Javier Manquillo heeft geen vaste basisplaats af kunnen dwingen bij Liverpool en wil zijn kans daarom volgend seizoen pakken. “We vechten hier allemaal om ons plekje en dat doe ik ook. Iedereen wil spelen, maar ik blijf gewoon hard werken”, reageert de 21-jarige rechtsback, die twee seizoenen wordt gehuurd van Atlético Madrid. De Spaans jeugdinternational kwam dit seizoen tot slechts tien competitiewedstrijden. (Daily Mirror)

AC Milan is een plan aan het smeden voor een terugkeer naar de Europese top. Stap één is de rentree van Carlo Ancelotti, die waarschijnlijk wordt ontslagen bij Real Madrid. Aziatische investeerders kunnen de ex-coach en -speler van de club een transferbudget van 150 miljoen euro garanderen, waarmee Radamel Falcao, Matteo Darmian en/of Zlatan Ibrahimovic moet(en) worden ingelijfd. (La Gazzetta dello Sport)

Nolito kan een stap hogerop maken. De 28-jarige aanvaller mocht twee jaar geleden vertrekken bij Benfica en scoorde dit seizoen twaalf keer voor Celta de Vigo. Hij gaf ook nog eens twaalf assists in de Primera División en volgens de geruchten staat hij in de belangstelling van FC Porto, Valencia, Villarreal en Atlético Madrid. De linksbuiten heeft bij Celta nog een contract tot 2019 en Benfica beheert vijftig procent van de eigendomsrechten. (El Mundo Deportivo)

Alan Pardew denkt dat Yannick Bolasie nog niet klaar is voor de Engelse top. De 25-jarige speelvogel van Crystal Palace zou in beeld zijn bij clubs als Liverpool en Tottenham Hotspur. “Hij is nog geen eindproduct en daar gaat hij volgend seizoen hard aan werken. Ik denk dat een topclub een fout maakt als het Bolasie deze zomer al haalt, daar is hij nog niet klaar voor. Misschien over een jaar wel”, aldus Pardew. (Sky Sports)

Denk jij dat AC Milan binnen een paar jaar weer tot de Europese top behoort?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties