Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre clausule in contract Suárez bestaat niet

Laatste update:

Lazio heeft Stefan de Vrij aangetrokken, maar is voornemens om nog een centrale verdediger aan de selectie toe te voegen. De Romeinen zouden al een bod van zes miljoen euro op Younès Kaboul van Tottenham Hotspur hebben uitgebracht, maar de vraagprijs ligt twee miljoen hoger. De 28-jarige Fransman heeft op White Hart Lane nog maar een contract tot volgend jaar zomer. (Diverse Engelse media)

Dat er in het contract van Luis Suárez een bijtclausule zou zijn opgenomen blijkt een fabeltje. De spits werd deze zomer overgenomen van Liverpool, nadat hij tijdens het WK al voor de derde keer zijn tanden zette in het lichaam van een tegenstander. Barça zou hebben laten vastleggen wat er gebeurt als Suárez dit nog eens doet, maar Josep María Bartomeu ontkent dat. “Zo’n clausule bestaat niet”, zegt de voorzitter. (CNN)

Southampton zet in op de komst van Fraser Forster. Celtic zou vorige maand al een bod van the Saints hebben afgeslagen, maar de club van manager Ronald Koeman is de lange doelman niet vergeten. Men zou nu een bod van bijna 11,5 miljoen euro uit willen brengen op de 26-jarige Engelsman. Forster, een tweevoudig international, moet in St. Mary’s de concurrentie aangaan met onder anderen Artur Boruc. (ESPN)

Benfica weet wie de naar Atlético Madrid vertrokken Jan Oblak moet opvolgen. De kampioen van Portugal heeft zijn zinnen gezet op Loris Karius, de 21-jarige sluitpost van FSV Mainz 05. Benfica heeft de Duitser vorig seizoen gescout en dient ongeveer drie miljoen euro te betalen. Karius, die eerder voor onder meer Manchester City speelde, kan een contract voor vijf, zes seizoenen tekenen bij de club van Ola John. Eerder werd Jeroen Zoet van PSV nog genoemd. (Antena 1)

Geloof jij dat Luis Suárez nog eens een tegenstander zal bijten?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties