Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bizarre financiële eisen van Pogba liggen op straat

Laatste update:

Na Liverpool, Newcastle United en Olympique Marseille is ook Besiktas in de race voor Victor Enyeama. De geroutineerde sluitpost van Lille maakte vorig jaar op het WK in Brazilië al indruk en heeft die goede lijn dit seizoen doorgetrokken. Omdat zijn contract in het noorden van Frankrijk nog ruim twee jaar doorloopt, dienen geïnteresseerde partijen een bedrag rond de vier miljoen euro af te tikken. (Fanatik)

Paul Pogba heeft zijn wensen kenbaar gemaakt. De Franse middenvelder is razend populair bij de Europese topclubs en lijkt in de zomer over te stappen naar de Premier League of de Primera División. De (eventuele) handtekening van de international is echter voorbehouden aan een select clubje van de allerrijksten, want voor minder dan twaalf miljoen euro netto per jaar is Pogba niet eens bereid te praten. (Marca)

Tom Ince heeft zich ruimschoots bewezen sinds hij in februari overstapte van Hull City naar Derby County. De jonge vleugelaanvaller, zoon van oud-international Paul Ince, doet het zelfs zo goed, dat manager Steve McClaren hem langer wil houden. 'Als we hem er niet bij hadden gekregen, hadden we nu niet zo hoog gestaan. Het is een goede deal gebleken. We willen hem graag behouden", zegt de ex-coach van FC Twente. (Sky Sports)

Aaron Lennon keert mogelijk niet meer terug bij Tottenham Hotspur. De rappe aanvaller bevalt goed bij Everton en dat is koren op de molen van Spurs-coach Mauricio Pochettino. Die is namelijk gecharmeerd van Kevin Mirallas, die door toedoen van Lennon weinig aan spelen toekomt bij the Toffees. De Londenaren bereiden nu een ruil voor: Lennon mag bij Everton blijven, als Mirallas de omgekeerde weg bewandelt. (Daily Mirror)

Paul Pogba is twaalf miljoen euro per jaar waard

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
12
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
33
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
35
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties