Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blij Atlético Madrid doet liever geen zaken

Laatste update:

Yann Sommer gaat naar Borussia Mönchengladbach en dus moet FC Basel op zoek naar een nieuwe keeper. De in Zwitserland toonaangevende club heeft twee doelmannen op het oog. De eerste is Lukasz Fabianski, de tweede keeper van Arsenal. Fabianski moet Wojciech Szczesny voor zich dulden bij the Gunners. De tweede keeper die FC Basel op het oog heeft is momenteel al actief in Zwitserland, want dat is Roman Bürki van Grashopper. (Blick)

De aandacht voor Diego Costa neemt hand over hand toe. Dinsdagavond scoorde de tot Spanjaard genaturaliseerde spits nog tweemaal tegen AC Milan en na zijn eerste was hij al topscorer aller tijden van Atlético Madrid in de Champions League. “Er zijn veel clubs die het zien zitten in hem, maar op dit moment zijn we erg blij met hem en denken we niet na over zijn vertrek”, zegt directeur Clemente Vilaverde. (AS)

Technisch directeur Piero Ausilio van Internazionale heeft in een kort maar krachtig interview openheid gegeven over een viertal spelers. “Pas na het seizoen kijken we naar de situatie van Andrea Ranocchia, we sluiten contractverlenging zeker niet uit. Fredy Guarín kan een nieuw contract tekenen en met Esteban Cambiasso en Diego Milito gaan we na het seizoen in gesprek”, zegt de bestuurder van i Nerazzurri. (La Gazzetta dello Sport)

Éric Cantona wil terugkeren in de voetballerij, maar Olympique Marseille hoeft niet op zijn komst te rekenen. “Op dit moment concentreert Éric zich nog op zijn loopbaan in de filmindustrie, maar op een dag keert hij terug in de voetballerij. Dat zal niet bij Olympique Marseille zijn”, zegt een vriend van de oud-topspeler. Cantona gaat mogelijk aan het werk als trainer in de Verenigde Staten. (La Provence)

Speelt Diego Costa volgend seizoen nog voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
8
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties