Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bod van dertig miljoen euro uit Engeland op Piqué

Laatste update:

De kans dat Liverpool een keeper uit de Primera División haalt wordt steeds groter. Trainer Brendan Rodgers is niet tevreden over zijn huidige doelman Simon Mignolet en the Reds werden al in verband gebracht met Kiko Casilla van Espanyol. Ook Málaga’s Guillermo Ochoa is nu op het verlanglijstje van Rodgers verschenen. De Mexicaanse doelman verruilde het Franse Ajaccio pas na het WK voor los Boquerones. (AS)

José Mourinho heeft zijn keuze gemaakt: de opvolger van John Terry moet uit Barcelona komen. Chelsea toonde al eerder belangstelling voor Gerard Piqué en de Portugese oefenmeester schijnt de knoop te hebben doorgehakt, nu hij op zoek is naar een vervanger van zijn aanvoerder, die binnenkort 34 wordt. Piqué is bij Barça niet langer verzekerd van een basisplaats en Chelsea wil dertig miljoen euro betalen. (Metro)

Feyenoord wilde zich in de zomer versterken met Bas Dost, maar die bleef bij VfL Wolfsburg. De aanvaller speelt niet veel bij zijn Duitse club, maar vroeg woensdagavond de aandacht, met een goal en twee assists tegen FC Heidenheim. 'Het heeft me goed gedaan dat ik eindelijk een kans kreeg. Nu is het afwachten of ik komende zaterdag weer bij de selectie zit. Ik heb er in ieder geval alles aan gedaan", zegt Dost. (Kicker)

Anthony van den Hurk lijkt na een lange periode vol blessureleed te zijn begonnen met het inlossen van zijn belofte. De aanvaller maakte in negen competitiewedstrijden voor FC Eindhoven zes doelpunten en zijn huidige werkgever wil dan ook dat Van den Hurk zijn contract gaat verlengen. Het voormalige PSV-talent ligt nu nog tot medio 2015 vast, waardoor hij in de zomer transfervrij weg zou kunnen. (Voetbal International)

Is het tijd voor Gerard Piqué om weg te gaan bij Barcelona?

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
2
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
5
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
8
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties