Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bod van Heerenveen van 2,1 miljoen afgewezen

Laatste update:

De speculaties over Mario Götze blijven maar voortduren. De aanvaller is niet tevreden met zijn rol bij Bayern München en houdt nog steeds alle opties open voor het komende seizoen. 'Hij heeft duidelijk gemaakt dat de laatste twee jaren absoluut niet idyllisch waren. De club wil hem behouden, maar de transferperiode duurt nog lang en er kan nog veel gebeuren", zegt de zaakwaarnemer van de Duits international. (Tuttosport)

SC Heerenveen is druk bezig met het aansterken van de voorste linie. Na Luka Zahovic en Mitchell te Vrede waren de Friezen ook dicht bij de komst van Arber Zeneli van het Zweedse IF Elfsborg. De twintigjarige buitenspeler staat ook in de belangstelling van AZ en FC Groningen, maar Heerenveen was tot nog toe het meest concreet. De club zou zelfs al een bod van 2,1 miljoen euro hebben gedaan, maar dat werd afgewezen. (Sportbladet)

Adriano verdwijnt binnenkort uit deze rubriek. Niet omdat hij op het punt staat over te stappen naar een andere club, integendeel zelfs: de back is honderdtachtig graden gedraaid en lijkt te gaan verlengen bij Barcelona. Adriano heeft een goed gesprek achter de rug met technisch directeur Robert Fernández en coach Luis Enrique en ziet plots toch weer kansen in het Azulgrana. (Marca)

Claudio Ranieri is 63 jaar oud en denkt al voorzichtig aan zijn afscheid. De Italiaanse coach werd onlangs aangesteld bij Leicester City en hoopt daar vooruitgang te boeken. "Ik wil van deze club een stabiele Premier League-club maken. Ik hoop dan ook nog even te blijven en als het even kan mijn carrière hier te beëindigen", zegt de ex-coach van onder meer Chelsea, Valencia en AS Monaco. (Daily Mail)

Vind je dat sc Heerenveen nog verder moet gaan voor Arber Zeneli?

Meer nieuws

'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
7
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
1
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
15
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties