Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bod van 15 miljoen euro op Mertens in aantocht

Laatste update:

Palermo vraagt veertig miljoen euro voor Paulo Dybala, maar Juventus heeft een tegenvoorstel gedaan. De club uit Turijn wil tot 25 miljoen euro gaan en biedt diverse spelers aan. Zo delen de clubs de transferrechten van Edoardo Goldaniga, die echter volledig tot Palermo kan gaan behoren. Luca Marrone en Nicola Leali komen ook in aanmerking. Palermo ziet de komst van Kingsley Coman voor twee seizoenen wel zitten. (Tuttosport)

Dries Mertens speelde deze maand twee duels tegen zijn mogelijke toekomstige werkgever. Dynamo Moskou heeft meer dan gemiddelde belangstelling voor de aanvaller van Napoli, ex-opponent in de Europa League. De club uit Rusland zou tot vijftien miljoen euro willen gaan voor de ex-speler van AGOVV, FC Utrecht en PSV. Een bedrag dat Napoli zeker niet zomaar naast zich neer zal leggen. (Sky)

Het lijkt erop dat Joao Cancelo niet langer dan een seizoen voor Valencia zal spelen. Benfica vraagt vijftien miljoen euro voor de aan de Spaanse club verhuurde rechterverdediger. Met minder neemt de club uit Lissabon geen genoegen, tot ongenoegen van Valencia. Los Che verlengden onlangs met Antonio Barragán en sluiten niet uit op zoek te gaan naar een andere optie op de transfermarkt. (AS)

Simone Zaza heeft geen zin in een avontuur in de Premier League. De 23-jarige steraanvaller van Sassuolo heeft naar verluidt een aanbieding van Tottenham Hotspur op zak, maar hij wil liever naar Juventus. De Italiaanse grootmacht is al mede-eigenaar van Zaza en na dit seizoen heeft Juventus een optie om hem definitief aan te trekken. “Tottenham? Ik ben niet gebeld”, zo speelt Zaza zelf de vermoorde onschuld. (Daily Mirror)

Is Dries Mertens goed genoeg voor een basisplek bij Napoli?

Meer nieuws

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
7
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
14
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties