Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bod van 20 miljoen euro op Piqué in aantocht

Laatste update:

Wesley de Ruiter zet zijn carrière mogelijk voort bij FC Emmen. De keeper kwam vorig seizoen nog tot 23 duels bij FC Den Bosch en het voorbije halfjaar kwam hij op amateurbasis uit voor RKC Waalwijk. Daar is hij inmiddels vertrokken en hij is op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij mag op proef komen bij FC Emmen, dat een opvolger zoekt voor de naar FC Groningen vertrokken Stefan van der Lei. (RTV Drenthe)

Gerard Piqué staat mogelijk aan de vooravond van een terugkeer bij Manchester United. De 27-jarige verdediger is bij Barcelona niet langer verzekerd van een basisplaats en stond tussen 2004 en 2008 al onder contract bij de Engelse topclub. Man United-trainer Louis van Gaal is zoals bekend op zoek naar versterking van zijn defensie en er wordt naar verluidt een bod van twintig miljoen euro op Piqué voorbereid. (Daily Express)

Paulo Dybala moet dusdanig veel geld kosten, dat er nog maar een paar gegadigden overblijven. Het is dan ook niet verrassend dat het vermogende Paris Saint-Germain in verband wordt gebracht met de 21-jarige aanvaller van Palermo, die van voorzitter Maurizio Zamparini alleen mag vertrekken als de hoofdprijs betaald wordt. Scouts van PSG hebben onlangs naar verluidt al voor Dybala op de tribune gezeten op Sicilië. (L’Équipe)

Dick Lukkien is mogelijk niet lang meer werkzaam bij FC Groningen. Lukkien is bij de Trots van het Noorden werkzaam als assistent-trainer van Erwin van de Looi, maar hij heeft de kans om op eigen benen te gaan staan. FC Emmen wil Lukkien namelijk aanstellen als hoofdtrainer. Er hebben al gesprekken plaatsgevonden tussen de club uit de Jupiler League en de oefenmeester. (RTV Noord)

Gerard Piqué zou een uitstekende aanwinst zijn voor Manchester United

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
106
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
16
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties