Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bod van twintig miljoen euro uit Italië op Emre Mor

Laatste update:

Chelsea wil maximaal 35 miljoen euro bieden voor Drinkwater. De bal ligt nu bij Leicester City, dat een jaar geleden enkele miljoenen meer verdiende aan de verkoop van N'Golo Kanté aan de Londenaren. (The Sun)

AS Roma ziet niet langer Riyad Mahrez maar Emre Mor als dé beoogde opvolger van Mohamed Salah. De Serie A-club heeft een bod van twintig miljoen euro op de vleugelaanvaller van Borussia Dortmund uitgebracht. (Sky Italia)

Vitesse flirtte nadrukkelijk met het supertalent Ferdi Kadioglu, maar een transfer naar GelreDome lijkt momenteel niet meer aan de orde. NEC heeft al weken niets meer van de aartsrivaal vernomen. (de Gelderlander)

Het lijkt erop dat zowel Antonio Candreva als Ivan Perisic bij Internazionale blijft. Eerstgenoemde geniet het vertrouwen van Luciano Spalletti, terwijl Manchester United het bod op Perisic niet wil verhogen. (Sky Italia)

Barcelona wil uiterlijk maandag de komst van Philippe Coutinho afronden. De kans is groot dat de Catalanen nog een speler zullen aantrekken, naast de spelmaker van Liverpool. (Diverse Spaanse media)

Emre Mor is twintig miljoen euro waard

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
5
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
8
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
2
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties