Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bod van vier miljoen euro op Fernando Torres

Laatste update:

Galatasaray wil zakendoen met Fortuna Düsseldorf. De club van trainer Jan Olde Riekerink wil zich namelijk versterken met de 22-jarige centrale verdediger Kaan Ayhan. (Sporx)

Besiktas maakt werk van de winterse komst van Fernando Torres. De club uit Istanbul heeft vier miljoen euro over voor de spits, die bij Atlético Madrid niet veel aan spelen toekomt en een aflopend contract heeft. (Sabah)

Sevilla heeft een bod van vijf miljoen euro uitgebracht op Clément Lenglet. De 21-jarige verdediger van AS Nancy is ook in beeld bij topclubs uit Frankrijk. (L’est Républicain)

AC Milan wil Gerard Deulofeu op huurbasis overnemen van Everton. De rechtsbuiten begon dit seizoen pas vier keer in de basis en kan ook naar Olympique Marseille en Deportivo. (Sky Italia)

Felipe Caicedo heeft zijn laatste wedstrijd voor Espanyol gespeeld. De club uit Barcelona is bereid om de spits te verkopen, zo geeft sportief directeur Jordi Lardin te kennen. (Marca)

Fernando Torres is goed genoeg voor Atlético Madrid

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
35
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties