Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Borussia Dortmund mikt op begeerde tienersensatie

Laatste update:

AS Roma bereidt een bod voor op Samir Handanovic. De Sloveen keept geen geweldig seizoen (hij blunderde zaterdag nog tegen Juventus) en mag bij een goed bod vertrekken bij Internazionale. Roma heeft geen vertrouwen meer in de 38-jarige Morgan De Sanctis en heeft sportief directeur Walter Sabatini aan het werk gezet om Handanovic binnen te halen. Ook Marco Sportiello, Diego López en Orestis Karnezis zijn opties. (Il Messaggero)

Borussia Dortmund schijnt de opvolger van Ilkay Gündogan op te willen pikken in België. Anderlecht-talent Youri Tielemans vierde onlangs zijn achttiende verjaardag en tekende toen een nieuw contract in Brussel, maar dat weerhoudt BVB er niet van te informeren naar de beschikbaarheid van de veelbelovende Belg. De middenvelder moet Gündogan vervangen; die vertrekt in de zomer waarschijnlijk uit Dortmund. (BILD)

David Moyes wil Inigo Martínez niet naar Liverpool laten gaan. Een scout van the Reds zou onlangs aanwezig zijn geweest bij de wedstrijd tussen Barcelona en Real Sociedad en schijnt de verrichtingen van de 24-jarige Inigo te hebben gevolgd. “Wij willen Inigo niet verkopen en we verkopen hem dus ook niet aan Liverpool. Er is ook helemaal geen contact geweest, het zijn allemaal speculaties”, reageert trainer Moyes. (Diario Vasco)

Tot verrassing van velen lijkt Maxime Gonalons langer bij Olympique Lyon te blijven. De middenvelder wordt in verband gebracht met verschillende Europese topclubs, maar geeft aan dat hij er de voorkeur aan geeft om in Lyon te blijven. “Er is voor mij geen reden om te vertrekken. We wilden in de Champions League voetballen en dat doel hebben we bereikt, dus ik blijf hier”, maakt de zesvoudig Frans international duidelijk. (France Football)

Youri Tielemans is al toe aan een volgende club in zijn loopbaan

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
19
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
99
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties