Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boze Messi wil plan van Barcelona dwarsbomen

Laatste update:

Tottenham Hotspur is niet zomaar van Emmanuel Adebayor af. Coach Mauricio Pochettino heeft het wel gezien met de Togolees en wil hem verkopen om ruimte te maken voor nieuwe spelers, maar Adebayor is niet van gisteren. In Londen verdient hij 130.000 euro op weekbasis en er is waarschijnlijk geen enkele club die bereid is dat salaris over te nemen. Zijn contract op White Hart Lane loopt nog door tot de zomer van 2016. (The Telegraph)

Heibel in Barcelona: het rommelt wel degelijk tussen Lionel Messi en de club. Messi zou vermoeden dat los Azulgrana hem in de zomer van 2016 willen verkopen, op zijn 29ste. Kort daarna staan er presidentsverkiezingen op de agenda en kan de nieuwe voorzitter de sier maken met grote nieuwe aankopen. Messi baalt daarvan en overweegt het plan te dwarsbomen: hij kan in de zomer van 2015 besluiten weg te gaan. (Cadena COPE)

Messi is ook ontevreden over de rol van het bestuur, de laatste jaren. In zijn ogen heeft Sandro Rosell er een puinhoop van gemaakt en heeft hij de Catalaanse media instructies opgelegd. Zij zouden Neymar steeds moeten aanprijzen en moeten benoemen tot hét gezicht van Barcelona. Rosells opvolger Josep María Bartomeu doet onvoldoende om dat terug te draaien en dat zorgt voor wrevel bij Messi. (Cadena COPE)

Ciro Immobile keert mogelijk in de winterstop weer terug naar Italië. Het Duitse avontuur bij Borussia Dortmund valt vooralsnog tegen voor de voormalig goalgetter van Torino en Fiorentina wil hem tijdelijk, op huurbasis dus, uit zijn lijden verlossen. De spits slaagt er vooralsnog niet in basisplaats af te dwingen onder Jürgen Klopp, maar gaf al te kennen dat hij wil blijven strijden voor een serieuze kans. (Mediaset)

Lionel Messi verlaat Barcelona na dit seizoen

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties